Madonna kust weer met Jesus

AMSTERDAM - Madonna lijkt maar geen genoeg te krijgen van haar jonge geliefde Jesus Luz. Berichtten media vorige week dat de relatie tussen de Queen of Pop en het Braziliaanse model over was, deze week werd het stel zoenend - en in het openbaar - gespot.

De Britse tabloid The Sun publiceert vrijdag foto's waarop te zien is hoe Madonna haar jonge vriend kust. Dat is enigszins opmerkelijk, want hoewel de 51-jarige zangeres zich regelmatig in het openbaar heeft laten zien met Jesus, tonen ze nooit publiekelijk hun affectie.

Vorige week werd gemeld dat de relatie tussen de twee over was. De 28-jarige Jesus zou te weinig gemeenschappelijk hebben met de ster en de relatie daarom verbroken hebben. Ook het grote leeftijdsverschil zou het stel hebben opgebroken.

Vervolgens dook het gerucht op dat Madonna afpraakjes had gehad met twee van haar exen, Alexander Rodriguez en Carlos Léon.

De Queen of Pop leerde Jesus vorig jaar kennen tijdens een pikante fotoshoot voor het tijdschrift W. Het koppel bleek daarna onafscheidelijk.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie