AMSTERDAM - Zangeres Fergie is bijzonder kritisch als het om mannen gaat. Ook bij haar huidige man Josh Duhamel was het geen liefde op het eerste gezicht, bekent de Black Eyed Peas-ster deze maand in Cosmopolitan.

"Ik had een enorme eisenlijst als het om mannen ging, en het is lastig om op korte termijn te ontdekken of iemand aan al die eisen voldoet", aldus Fergie in het tijdschrift.

"Je moet iemand langer kennen om te weten wat voor karakter hij heeft. Toen ik eenmaal zag hoe Josh in elkaar stak, viel ik als een blok voor hem."

De popster leerde haar huidige echtgenoot kennen toen zij een rolletje kreeg in 'Las Vegas', de serie waar Josh in speelde. Vorig jaar gaf het koppel elkaar het jawoord. En afgelopen maand spraken ze hun trouwbelofte opnieuw uit.

Stripper

Het eerste huwelijksjaar verliep niet bepaald vlekkeloos voor Fergie en Josh. De twee zouden in een crisis zijn beland, nadat een stripper onthulde het bed met de getrouwde Josh te hebben gedeeld. Zowel Fergie als Josh hebben altijd ontkend dat er sprake was van een relatiecrisis of affaire.

Fergie in Cosmopolitan