'Adam Curry komt beloftes niet na'

AMSTERDAM - Adam Curry komt zijn belofte om goed voor zijn voormalige gezin te zorgen niet na. Dat zegt Patricia Paay deze week in Story. "Hij heeft de deur achter zich dichtgegooid en ons eigenlijk niet goed achtergelaten."

Paay verhuist woensdag van Londen naar Amsterdam. Daarbij vloeien heel wat tranen, onthult ze in het weekblad. Tijdens het opruimen kwam ze regelmatig spullen tegen van Adam en dat deed pijn.

"Ik heb ongeveer dertig dozen staan met allemaal spullen van Adam. Hij heeft er geen idee van hoeveel dingen er hier nog van hem zijn."

Impact

Maar hetgeen wat bij Paay het meeste knaagt is het gevoel dat haar ex-man niet doorheeft hoeveel impact zijn affaire met Micky Hoogendijk en de daarop volgende scheiding heeft gehad.

"Hij heeft niet goed nagedacht over alle gevolgen die zijn beslissing teweeg heeft gebracht", zegt Paay. Ook dochter Christina is boos op haar vader.

"Christina zegt dat ze met name teleurgesteld is omdat ze vindt dat haar vader Micky erg aan haar opdringt. Alles wat hij zegt, daar wordt Micky bijgesleept. Christina heeft dan ook het gevoel dat ze niet meer bij hem op de eerste plaats komt. Dat doet haar verdriet."

Verhuizing Patricia Paay

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Tip de redactie