McSteamy heeft simpele Valentijn

AMSTERDAM - Acteur Eric Dane, ook wel bekend als dokter McSteamy uit de serie 'Grey's Anatomy', hoeft niet al te lang na te denken over een cadeautje voor zijn vrouw voor op Valentijnsdag. Zijn vrouw Rebecca Gayheart wil niets liever dan een kaartje van haar geliefde.

Tijdens de première van de film 'Valentine's Day' haalde het echtpaar herinneringen op aan hun eerste Valentijnsdag samen.

"We hebben samen een cake gebakken, weet je nog?", vroeg Dane aan zijn vrouw.

"Het was een chocoladecake met witte topping. Hij was een beetje mislukt, maar we hebben hem helemaal opgegeten", vertelt Gayheart aan het Amerikaanse People.

Capriolen

Dane hoeft niet al te ingewikkelde capriolen uit te halen op Valentijnsdag. "Ze heeft nooit iets anders gewild dan een kaart van mij", vertelt de acteur. "Ik vond dat eerst wel raar, want ik vind het juist leuk om iets uit te zoeken, maar zij zei: nee, wil een kaart."

De acteurs verwachten in maart hun eerste kindje, een meisje. "Ik weet niet waarom, maar ik vind het zo geweldig dat het een meisje wordt", vertelt de vader in spe.

Het stel heeft nog geen naam uitgekozen. "We hebben een paar namen, maar we wachten met kiezen tot we haar hebben gezien", legt Gayheart uit.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie