Echtgenote trekt weer in bij Charlie Sheen

AMSTERDAM - Het gezin van Charlie Sheen is weer herenigd. Meteen na de rechtszitting van maandag, toen de rechter besloot het contactverbod van Sheen van tafel te vegen, pakte Sheens vrouw haar biezen.

Brooke Mueller woont weer bij haar man en kinderen in Los Angeles.

Sheen vloog zijn vrouw op eerste kerstdag aan. Hij zou een mes op Muellers keel hebben gezet. Na het incident kreeg de 42-jarige een contactverbod opgelegd, dat maandag werd opgeheven.

Het heugelijke nieuws deelden Sheen en Mueller met een knuffel in de rechtbank. "Ik kan je vertellen dat Brooke heel erg graag weer contact wilde met Charlie", zei Muellers advocaat na afloop van de zitting tegen entertainmentzender E!.

"Ze waren overduidelijk blij weer bij elkaar te kunnen zijn."

Tweeling

De echtelieden laten er geen gras over groeien: meteen na de zitting in Colorado vloog het stel naar hun woning in Los Angeles. Daar werden Sheen en Mueller herenigd met hun tien maanden oude tweeling Bob en Max.

"Er zijn veel kindgerelateerde zaken waar Brooke het met Charlie over moet hebben", zei de advocate. Maar dat is niet alles waar het echtpaar over moet praten.

"We moeten ze een kans geven om alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden te bespreken." Ondanks het opgeheven contactverbod is Sheen nog niet van de rechtbank af: op 15 maart moet hij zich weer melden.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie