AMSTERDAM - Peter Andre keek niet op van het huwelijk van zijn ex-vrouw Katie Price. De zanger, die naar eigen zeggen geen moeite heeft met de verbintenis, hoopt alleen maar dat zijn kinderen het goed hebben.

Volgens Katies nieuwe man Alex Reid hoeft Peter zich geen zorgen te maken. Glamourmodel Price en kooivechter Reid trouwden een week geleden in Las Vegas.

Andre kapte vorige week geëmotioneerd een interview af toen de presentatrice over zijn kinderen begon. Eerder gaf de zanger al aan het moeilijk te vinden een nieuwe man in de buurt van zijn kinderen op foto's te zien.

Tranen

De tranen hadden volgens hem niets te maken met het nieuwe huwelijk van zijn ex-vrouw.

"Ik was niet op de hoogte van het huwelijk, maar het verbaasde me niet", schrijft Andre in zijn column voor New Magazine.

"Ik weet dat het raar klinkt, maar ik was meer geschokt toen Michael Jackson overleed. Mijn enige zorg zijn mijn kinderen. Als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook."

Vervanger

Andre hoeft zich volgens Reid geen zorgen te maken. Reid schrijft in een column in Star Magazine dat hij zich nooit als vader zal opdringen. Reid heeft naar eigen zeggen geen problemen met Pete en is niet van plan de vervanger van Andre voor de kinderen te worden.

De 31-jarige Price kreeg twee kinderen met Andre. Ze heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie.