AMSTERDAM - Alex Reid geniet niet echt van zijn wittebroodsweken. De 34-jarige kooivechter trouwde dinsdag in Las Vegas met glamourmodel Katie Price, maar wil volgens vrienden nu al een scheiding.

"Alex twijfelt, maar is te bang om met Katie te praten", doen vrienden uit de doeken in het Britse tabloid The Daily Star.

Price zou enkel met Reid getrouwd zijn omdat ze geld kan verdienen aan het huwelijk. "Katie is niet gek. Na haar scheiding van Peter Andre heeft ze gezien hoeveel ze kan verdienen aan een huwelijk", zegt een vriend van het 31-jarige glamourmodel. In mei scheidde Price, ook wel bekend als Jordan, van zanger Peter Andre.

Reid zou bang zijn dat Price's plannen om aan hun huwelijk te verdienen zijn carrière als kooivechter schaden. De brunette is volgens The Daily Star al bezig deals te sluiten over een trouwfeest, huwelijksreis en een nieuwe woning.

Ideeën

"Katie heeft allerlei ideeën over de toekomst, maar ik wil me gewoon om mijn training focussen", zou Alex tegen vrienden hebben gezegd.

De 34-jarige staat over een paar weken weer in de ring, maar zijn vrienden vrezen een nederlaag. Door zijn huwelijk met Katie zou Alex zich niet kunnen concentreren op het gevecht.

Om wat meer lucht en rust te krijgen, zou de kooivechter van plan zijn het huwelijk ongeldig te laten verklaren.