AMSTERDAM - Kort na de breuk met haar vriend Casey Aldridge is Jamie Lynn Spears alweer aan het daten geslagen. Het zusje van Britney Spears heeft momenteel een relatie met de 28-jarige zakenman James Watson.

"Dat vertelt een vriend van de familie Spears aan People.

Ze maakt op dit moment een grote verandering door", vertelt de bron. "Het is pijnlijk. Ze is een jonge moeder, die momenteel worstelt met dingen." Afgelopen weekeinde werd bekend dat de relatie tussen Spears en de vader van haar 1-jarige dochtertje Casey Aldridge over is.

Volwassener

"Zij was een stuk volwassener geworden en hij niet", licht de bron toe. "Ze had er genoeg van en was het zat." Maar de 18-jarige Spears, die samen met dochtertje Maddie bij haar moeder is ingetrokken, is vastbesloten niet alleen te blijven.

Jamie Lynn heeft sinds kort erg gezellig met de 28-jarige Watson, de eigenaar van een multimediabedrijf. "Hij lijkt een aardige jongen", vertelt de bron.

Of Watson de reden van haar breuk met Aldridge is, is niet bekend. Een woordvoerder van Spears wilde niet reageren op de situatie.