AMSTERDAM - Pete Wentz mag dan pas sinds veertien maanden vader zijn, hij kijkt alweer reikhalzend uit naar de volgende baby. Hij maakt ze maar wat graag met zijn vrouw Ashlee Simpson.

Dit zei hij vrijdagtijdens het Hard Rock International's Rock & Soul Party in de buurt van Miami, waar hij die avond de dj was, aldus

People

.


"We hebben heel veel geluk en hopen in de toekomst nog een kind te krijgen", zegt de bassist van Fall Out Boy. In november van 2009 kregen Wentz en Simpson hun eerste kind, zoon Bronx Mowgli.

"We hebben ook erg veel lol in het doen wat je doet als je een kind maakt!"

Geduld

"Ik heb van mijn kind geleerd hoe ik minder egoïstisch moet zijn, hoe ik meer geduld kan hebben, en hoe ik een soort onverklaarbare liefde kan geven", zegt de 30-jarige Wentz vertederd.

"Ik kan het niet uitleggen, maar Ashlee, die gewoon een topmoeder is, heeft hetzelfde gevoel als ik."

Toekomst

Als Wentz weer een beetje geland is zal hij nog zijn handen vol hebben aan zijn band Fall Out Boy. Vorige week meldde lead-zanger Patrick Stump nog dat hij de band wilde opdoeken nadat Wentz had gezegd er geen toekomst meer in te zien.

Wentz heeft daarna al laten weten dat hij zich een toekomst zonder de band niet kan voorstellen. "Man, ik mis het werken met Fall Out Boy enorm, en door de geboorte van mijn zoon kijk ik nu heel anders tegen allerlei dingen aan."