AMSTERDAM - Jordan mag zelf dan in de wolken zijn over haar huwelijk met kooivechter Alex Reid, haar naasten zijn daar beduidend minder over te spreken. Zelfs Reid zegt nu dat hij eigenlijk helemaal niet met haar wilde trouwen.

Vele critici geloven dat het huwelijk nog voor het eind van de maand zal zijn ontbonden.

Toen het stel trots enkele familieleden opbelde met de mededeling dat het vorige week dinsdag in Las Vegas zou gaan trouwen, waren de reacties niet mals, weet de Britse tabloid The People.

Jordan's moeder Amy zou "Zielig!" hebben geschreeuwd en haar dochter hebben verweten haar drie kinderen, van ex-man Peter Andre, te verwaarlozen.

"Je bent geen vrije vrouw meer, je hebt kinderen waar je voor moet zorgen. Dit is een domme, domme, zet."

Schulden

Broer Danny, die ook de financiën van Jordan beheert, vroeg haar hoe ze dit toch kon doen, en beschuldigt haar ervan alleen maar te trouwen om de foto's voor veel geld aan de bladen te verkopen en zo uit de schulden te komen.

Haar kleine zusje Sophie barstte in snikken uit, maar dat had meer te maken met dat zij had gehoopt bruidsmeisje te mogen zijn op de volgende bruiloft van haar zus. Nu de ceremonie in Las Vegas plaatsvond zou daar geen sprake van zijn.

Zelfs Alex Reid heeft inmiddels zijn vraagtekens gezet bij de wijsheid van zijn besluit met Jordan te trouwen. Hij beweert dat zij hem op de bewuste dag dronken heeft gevoerd zodat hij zijn jawoord zou geven.