AMSTERDAM – Amy Winehouse heeft tegenover vrienden toegegeven biseksueel te zijn. Vorige week werd bekend dat haar ex-man Blake Fielder-Civil een relatie heeft gehad met een transseksueel.

“Nou en? Ik hou ook van vrouwen”, zou Amy haar antwoord zijn geweest toen vrienden er naar vroegen. Dat meldt de Britse tabloidkrant News of the World.

“Ik heb relaties gehad met andere vrouwen, maar dat betekent niet dat ik niet van Blake hou”, ging Amy verder. “Met een vrouw zijn is nu eenmaal heel bevredigend. Het maakt me niet uit wat mensen ervan vinden, ik doe wat ik wil!”

Furieus

Ondanks deze bekentenis is Amy furieus op Blake om de roddels over zijn vermeende relatie met een transseksueel. “Het is beschamend. Ik ken dit meisje, ze stond constant voor mijn huis.”

”Ik heb zelfs met haar gesproken om haar bij Blake weg te houden. Hij vertelde me dat hij haar lastig viel. Hij kan me dit niet aan blijven doen, maar ik ben niet boos dat het met een transseksueel was. Iedereen heeft zo zijn seksuele voorkeuren.”

Een vriend van de 26-jarige zangeres vertelt aan News of the World dat hij verwacht dat Amy en Blake uiteindelijk toch wel bij elkaar uitkomen. “Ze is er kapot van en heeft een paar verschrikkelijke dagen gehad, maar de verloving is zeker niet van de baan!”