Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week onder meer dat Bea 2,5 miljoen kost, Patty’s vieze komkommerman, Wendy’s sandwich Sem, Popstar Wesley ànders timmert. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

We kijken nooit, maar weten dat de show met Uri Geller en Patty Brard bestaat. Deze week is er veel ophef over deelnemer Hayashi, bekend als de man met de komkommer-act. Met zijn zwaard hakt hij die in stukken, terwijl ze onder andere op Patty Brard zijn bevestigd.

Reuze leuk, maar nee, bedankt. Anyway: deze komkommerman is per direct ontslagen bij SBS. Hij zou seks hebben met minderjarige meisjes. Die snorde hij op via internet, stuurde ze geile mailtjes en met enkelen sprak hij af.

Ouders meldden zich bij Story met prints van de e-mails. SBS vond het maar vies en verdacht allemaal en heeft komkommerman ontslagen. Met zo’n reputatie + bijnaam maakt Hayashi natuurlijk het programma compleet belachelijk.

Dure Beatrix

De zuunige Zeeuwen krijgen op Koninginnedag de schrik van hun leven. Als Beatrix hun eilanden bezoekt, gaat dat bijna 2,5 miljoen kosten. Duizend politieagenten zullen de majesteit die dag beschermen om een aanslag zoals vorig jaar te voorkomen.

Omgerekend kost het bezoek een slordige 10.000 per minuut, rekent Privé ons voor. En dat terwijl Beatrix heeft gevraagd om een ‘gewone Koninginnedag’. De gemeenten moeten de kosten zelf ophoesten, Balkenende betaalt vooralsnog geen cent voor zijn geboorteprovincie.

"Karst T. jaagt zuinige Zeeuwen op kosten", kopt Privé dan ook. En dat voor een koninklijk wandelingetje van nog geen 2,5 kilometer door twee dorpen.

Sandwich Sem

Het zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé gaat het moeilijk krijgen. Hij heeft net bij pappa Xander een broertje gekregen.

Binnenkort krijgt moeder Wendy er ook een baby bij met Erland. Party voorziet problemen en schakelt zijn huispsychologe in. Die vindt het een groot zwaktebod dat de beide baby’s zo snel op elkaar zitten.

Zo verliest Sem in één keer allebei zijn vertrouwde situaties. Dat kan leiden tot recalcitrant gedrag of bedplassen. ‘Een sandwichkind’ noemt het blad de jongen, omdat hij tussen gescheiden ouders heen en weer wordt geslingerd.

Zowel Xander als Wendy moeten Sem extra veel aandacht geven, ook al gillen de baby’s om een schone luier. Ook partners Sophie en Erland krijgen het dus pittig.

Popstar Wesley

De finale van Popstars is gewonnen door Wesley. Daags ervoor werkte hij nog in de bouw, als betontimmerman. Maar na zijn overwinning gaat hij vooral aan de weg timmeren als artiest. Hij is pas 21, maar in mei wordt hij al vader.

Zijn 19-jarige vriendin kan meteen aan den lijve meemaken hoe het is om met een zanger te leven. Want Wesley is door Gerard Joling gevraagd om in mei met de Toppers op te treden.

Party vraagt zich af of vriendin Nelly nog steeds zo blij is als haar Wes op het podium staat terwijl zij in haar eentje weeën wegpuft. "Vriendin zorgt voor spanningen in zangcarrière", kopt het blad beschuldigend. Het arme kind, ze heeft haar vriend nota bene zelf opgegeven voor de talentenjacht.

Marco te koop

Wie nog een award van Marco Borsato op de kop wil tikken, kan zijn slag slaan. Uit de failliete boedel van zijn bedrijf TEG doken nog een paar platina en gouden platen op. Ook komt er nog wat kantoormeubilair onder de hamer.

Ook leuk, een stoel waar wellicht Marco’s billen op gezeten hebben. Maar zo’n ingelijste award staat thuis toch beter aan de muur. Er wordt dan ook al flink op geboden, zagen we op de website.

Wie duizend euro voor een platina plaat van de artiest te veel vindt, kan vanaf een tientje wat andere prullen bemachtigen. Dat moet een doorgewinterde Marco fan toch wel kunnen ophoesten?

Woest

Patricia Paay vreet zich op van woede. Ze hoorde dat haar ex Adam Curry een villa gaat kopen in Hollywood. "Ik werk mij hier een slag in de rondte en leef hier in een tweekamerflatje", briest ze in Party. "Mijn meubels uit mijn Londense woning passen hier niet eens in!"

Toen ze ook nog vernam dat Adam een eigen gym voor Mickey wil bouwen zodat zijn nieuwe liefde niet naar de sportschool hoeft, waren de rapen helemaal gaar.

"Adam viert feest met de jetset, terwijl wij ons amper kunnen bedruipen", aldus de verongelijkte Patricia. Party smult natuurlijk van deze ongenuanceerde uitspraken. En –eerlijk is eerlijk- wij ook.