AMSTERDAM - Patricia Paay heeft haar advocaat op Robert Jensen afgestuurd. De presentator plaatste donderdag een telefoongesprek met Paay op zijn website.

In het gesprek zou de blondine toegeven dat ze telefoonseks heeft met twee jonge BN'ers. Volgens de 60-jarige diva is de conversatie nep.

"Als dit waar zou zijn, zou het wel heel erg met mij gesteld zijn", reageert Paay donderdag in SBS Shownieuws. De oudste playmate ter wereld doet de gesprekken af als 'onzin' en nep. "Je weet wel hoe hij knipt en plakt."

Heerlijk

Jensen beweert dat Paay toe heeft gegeven dat ze telefoonseks heeft met twee jonge BN'ers. "Het zijn twee gasten en ze zijn zo jong, oh heerlijk", zegt Paay in een geluidsfragment dat Jensen op zijn site plaatste.

"Ze zijn hartstikke bekend." Op Jensens vraag of Paay de jongens naar een hoogtepunt helpt, antwoordt de diva. "Tuurlijk, dan zit ik te lachen met de hand op de hoorn."

Advocaat

"Hij hoort nog wel van mijn advocaat", liet Paay donderdagavond weten. De blonde presentator heeft nog niet gereageerd op Paays dreigement. Wel heeft hij de telefoongesprekken van zijn site gehaald.