AMSTERDAM - Heidi Montag is eindelijk de confrontatie aangegaan met haar moeder. De 23-jarige The Hills-ster onderging twee maanden terug tien cosmetische operaties tegelijkertijd. Toen haar moeder daar lucht van kreeg reageerde zij tegenover de media zeer geschokt.

Daarop liet Montag weten dat ze enorm opkeek tegen de confrontatie met haar moeder. Vooral omdat de reünie gefilmd zou worden voor de realityserie 'The Hills'.

"Ik was bijzonder nerveus, maar tegelijkertijd ook opgewonden. Toch had ik in mijn stoutste dromen nooit verwacht dat ze zou reageren zoals ze deed", zegt de realityster donderdag in het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ze keek naar me alsof ik een beest uit de dierentuin was. Alsof ik haar dochter niet meer was. Ze keek naar me alsof ik een freak uit het circus was", aldus Montag.

"Mijn moeder bleef maar zeggen hoe verdrietig het is dat de muziekindustrie mijn zelfvertrouwen heeft vernietigd."

Pijn

Montag, die met haar album 'Superficial' ook op een muziekcarrière hoopt, zegt nog steeds veel pijn te hebben van alle operaties, maar spijt heeft ze absoluut niet. "Ik wil de mooiste zijn. Zowel van binnen als van buiten. Dat hoort bij het leven van een popster."

Het leven van Montag wordt al jaren gevolgd voor de realitysoap 'The Hills'. Onlangs liet de Amerikaanse blondine in een interview weten verslaafd te zijn aan plastische chirurgie.

Bekijk fotoserie van sterren die graag aan hun uiterlijk sleutelen