AMSTERDAM - De geruchten over een op handen zijnde breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie liegen er niet om, maar toch zijn er ook tegengeluiden te horen. Zo zeggen mensen die recentelijk met het koppel te maken hadden dat de acteurs nog altijd dol op elkaar zijn.

Brad en Angelina waren vorige week samen te gast tijdens de Directors Guild of America Awards en daar leek geen vuiltje aan de lucht.

De twee hielden gedurende de avond elkaars hand vast en ze lachten om elkaars grapjes. Aan alles was te zien dat deze affectie écht was, zegt een bron donderdag tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ze zijn een liefhebbend stel", zo zegt een gast die vorige week tijd met het koppel doorbracht. "Er was niets aan gefaked. Je kon de liefde voelen en zien aam hun lichaamstaal. Ze waren erg lief en teder naar elkaar toe."

Redden

Al weken gaat het gerucht dat er een breuk op komst is tussen het gedroomde Hollywoodkoppel. Angelina zou zijn vreemdgegaan en de relatie zou niet meer te redden zijn. Zelf hebben ze nog niet gereageerd op alle geruchten.