AMSTERDAM - Zanger Peter Andre kreeg het tijdens een interview met het Britse Sky Channel even te kwaad. De 36-jarige zanger had moeite met zijn tranen te bedwingen nadat de presentatrice hem vragen stelde over zijn kinderen, en stopte vervolgens het interview.

De Britse zanger is vorig jaar gescheiden van glamourmodel Katie Price. Zij hadden twee kinderen en daarbij nog een kind uit een eerdere relatie van Price.

Andre kreeg tijdens het interview een filmpje te zien waarin de echte vader van Price's eerste kind vraagtekens zet bij de reden van de adoptieplannen die Andre had voor het kind.

Trots

"Ik vroeg of ik het kind mocht adopteren omdat ik van hem hou", vertelt Andre in het interview. "Niet om respectloos te zijn. Het kind is in mijn leven, hij noemt me 'papa'. Ik heb nooit gezegd dat ik zijn vader ben, maar ik ben er trots op om hem in mijn leven te hebben."

Toen de presentatrice vervolgens suggereerde dat Price's nieuwe echtgenoot Alex Reid misschien ook wel zijn kinderen zou willen adopteren, kreeg de zanger het te kwaad. "Niemand neemt mijn kinderen van me af", zei Andre met tranen in zijn ogen, en brak het interview af.

Foto's

Eerder verklaarde Peter Andre te zijn flauwgevallen nadat hij foto's had gezien van Alex Reid met zijn kinderen. "Ik vond het ongelooflijk zwaar om een andere man met mijn kinderen te zien.

Dat was waarschijnlijk het afschuwelijkste moment sinds de scheiding", schreef de zanger in een column.

Peter Andre breekt interview af