AMSTERDAM - Een mooi figuur komt bijna niemand aanwaaien. Hollywoodster Cameron Diaz heeft de perfecte manier gevonden om haar lichaam in vorm te houden: yoga. De 37-jarige actrice werd gespot terwijl ze op de Caribische eilanden yoga-oefeningen deed in haar bikini.

Terwijl haar vrienden lekker van het zonnetje aan het genieten waren, balanceerde Diaz op een been, zo is op foto's in de Britse tabloid Daily Mail te zien.

Diaz heeft er nooit een geheim van gemaakt dat een sport als fitness niets voor haar is. Liever blijft de blonde actrice fit door actief te zijn in de buitenlucht. "Ik wandel veel, ik snowboard en ik surf", zei ze eens in een interview.

Nu ze wat ouder is, moet ze ook meer moeite doen om in vorm te blijven. "Vroeger kon ik alles eten en drinken wat ik wilde, maar dat is nu niet meer mogelijk." Sindskort doet Diaz dan ook drie keer per week aan yoga, vaak onder begeleiding van een leraar.

Diaz verblijft momenteel op de Caribische eilanden vanwege de opnames voor haar film 'Knight and Day'. In deze actiefilm speelt ze samen met Tom Cruise.