AMSTERDAM - Na een roerig jaar lijkt de rust in Volendam weer een beetje teruggekeerd. De nieuwe vriendin van Jan Smit, Liza, is sinds twee weken officieel gescheiden van haar ex-man Wim Visscher.

Aanvankelijk leek de scheiding tussen Liza en Wim een vechtscheiding te worden, maar het koppel realiseerde zich op tijd dat ze in het belang van hun dochtertje de relatie moesten normaliseren.

"Boos worden doe ik allang niet meer", zegt Wim deze week in Story. "Ik heb het afgelopen jaar wel geleerd dat dit geen enkele zin heeft."

Hij zegt dan ook alle verplichtingen, zoals het betalen van alimentatie, te willen nakomen. "Dat heeft de wet nu eenmaal bepaald. Hoe ik erover denk valt te raden, maar ik ga niet met modder gooien", zegt hij in het blad.

Jan Smit

Wel is hij teleurgesteld over het feit dat hij nooit iets van Jan Smit heeft gehoord. "Nooit heeft hij de moeite genomen om sorry te zeggen. Het is maar een klein woord, maar het zou een groot effect hebben gehad."

De zanger kreeg vorig jaar een relatie met Liza, toen zij nog getrouwd was met Wim. Naar verluidt had Jan toen zelf ook nog een relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij is inmiddels verloofd met voetballer Wesley Sneijder.