AMSTERDAM - Katie Price en Alex Reid laten er geen gras over groeien. Het stel dat dinsdagochtend nog aankondigde verloofd te zijn, is dinsdagmiddag in het geheim getrouwd.

Het lingeriemodel en de kooivechter trouwden in Las Vegas in het bijzijn van een paar goede vrienden en een televisiecrew.

"Katie en Alex zijn verheugd bekend te maken dat ze dinsdag in een besloten, simpele ceremonie om 16.00 uur in Las Vegas getrouwd zijn", vertelt een woordvoerder aan de Britse Daily Mail.

Volgens de pasgetrouwden hebben ze expres geen commerciële bruiloft gepland, om de echtheid van hun liefde te bewijzen.

Realityshow

Een cameraploeg was aanwezig om opnames te maken voor de realityshow 'What Katy Did Next'. "We zijn verliefd en kijken uit naar een toekomst samen. We kunnen niet wachten om terug te gaan en ons huwelijk met onze vrienden en familie te vieren", laten Price en Reid in een verklaring weten.

Kinderen

Price, wier artiestennaam Jordan luidt, en Reid hebben aangegeven graag samen kinderen te willen. De 31-jarige Price was eerder getrouwd met zanger Peter Andre, met wie ze twee kinderen kreeg. Ze heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie.

Katie Price getrouwd