AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder zijn druk met de voorbereidingen voor hun huwelijk. Toch willen ze de trouwerij niet overhaasten. De bruiloft zal dan ook na het WK plaatsvinden, zegt de presentatrice deze week in Story.

"Nu zijn we heel druk. Wesley zit midden in de competitie en daarna volgt het WK in Zuid-Afrika", legt Yolanthe uit in het weekblad. "Mijn agenda staat ook boordevol. Ik wil niet tussen twee wedstrijden even trouwen."

Na het WK is de beste optie, aldus de presentatrice. "Dan is Wesley een maandje vrij voordat de competitie weer van start gaat. Ook qua televisiewerk is het voor mij dan het rustigst."

Zwanger

Kinderen wil Yolanthe ook, maar zwanger voor het altaar staan ziet ze niet zitten. "Dus waarschijnlijk wordt het 2011 dat ik zwanger raak. Maar mocht het eerder gebeuren, dan zijn we daar uiteraard dolgelukkig mee."

Wesley vroeg Yolanthe eind vorig jaar ten huwelijk in het vliegtuig.  "Dat is nog steeds met geen pen te beschrijven", aldus de voetbalvrouw in Story.