AMSTERDAM - Victoria Beckham maakt zich al lang niet meer druk over hetgeen er wordt geschreven over haar. Je kan haar alleen boos maken als er leugens worden geschreven over haar dieet en gewicht, zegt ze in een interview met Glamour.

"Ik eet zeer, zeer gezond. Ik eet veel vis, veel groente en veel fruit. Junkfood eet ik nooit en ik sport veel", zegt de 35-jarige Victoria in het Britse tijdschrift

"Dat is dan ook het enige waar je me kwaad mee kunt krijgen; als mensen onverantwoordelijke dingen over mijn gewicht schrijven. Ik stel het op prijs dat jonge meisjes tegen me op kijken, en dat neem ik zeer serieus", aldus het modeicoon.

Gezin

Victoria poseerde voor de cover van Glamour met een jong hondje, waarmee ze ook een keer haar zachtere kant laat zien. In het interview zegt de vrouw van voetballer David Beckham dat ze ontzettend veel met mode bezig is, maar vooral ook met haar gezin en haar drie zoontjes.

"Als ik niet aan het werk ben, help ik op school mee met het serveren van de lunches. Als ik in Los Angeles ben draait alles om de kinderen."

Victoria Beckham in Glamour