AMSTERDAM – Reinout Oerlemans heeft zijn huis in de Amerikaanse stad Los Angeles weten te verkopen. De succesvolle producer zou 14.9 miljoen euro voor de villa ontvangen.

Dit meldt Snafu.nl, de entertainmentwebsite van presentator Robert Jensen. De topman van productiebedrijf Eyeworks verhuisde in de zomer van 2008 met zijn gezin naar de Verenigde Staten om van daaruit leiding te geven aan zijn internationale televisiebedrijf. Hij zou destijds 7,5 miljoen dollar voor de woning hebben betaald.

Het was zijn bedoeling om minimaal drie jaar in Los Angeles te blijven. Het gezin verhuisde terug naar Nederland omdat het bedrijf wegens de financiële crisis niet zo kon doorgroeien als gehoopt.

Daniëlle

Daniëlle Oerlemans vliegt morgen naar Amerika om de verkoop definitief rond te maken. “Als alles goed is, waar het eerlijk gezegd wel naar uitziet, mag je me vrijdag feliciteren!”, zei ze enthousiast. Daarmee lijkt ze de verhuizing terug naar Nederland definitief te hebben geaccepteerd.

Eerder zei ze dat ze best nog wat langer in Los Angeles had willen blijven. "Het doet best pijn, omdat je je ziel en zaligheid in het huis hebt gestoken."