AMSTERDAM - Brad Pitt blijkt een flinke drinker te zijn. Acteur Samm Levine heeft dit onthuld tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Hij is een geweldig drinkmaatje."

Pitt en Levine leerden elkaar kennen op de set van Quentin Tarantinos oorlogsfilm 'Inglourious Basterds'.

Dat zowel Pitt als Tarantino stevige drinkers zijn ondervond hij zelf aan den lijve. "Ik zou op de tweede dag sterven aan een alcoholvergiftiging als ik hen moest bijhouden."

Uit elkaar

Brad Pitt en Angelina Jolie zouden op het punt staan om uit elkaar te gaan, omdat de actrice zou zijn vreemdgegaan. Volgens geruchten zou ook het drinkgedrag van de acteur reden zijn voor een eventuele breuk.

Eerder deze week werd nog bekend gemaakt dat het stel alleen een advocaat had bezocht om hun relatie vast te leggen en dus niet om uit elkaar te gaan. Zaterdag vertelde een bron aan het Britse News of the World dat Brad en Angelina wel degelijk naar een dure advocaat zijn gestapt om het einde van hun relatie te regelen.

Het beroemde koppel zou de advocaat al begin januari ontmoet hebben en al sinds half december bezig zijn met hun relatiebreuk.