Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Borsato’s ex opduikt, Patty’s povere pensioentje, Reinout zijn Danielle vergeet en Tatjana tóch een liefdesbaby heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gerard Joling is bijna 50, maar drukker dan ooit. Toch maakt de zanger wat tijd vrij om zijn memoires te schrijven. ‘Ik zal niemand sparen!’ waarschuwt hij showbizzland alvast. Toch blijkt de zanger niet zo vilein als zijn ‘valse zuster’ Gordon..

In Story vertelt hij dat hij weliswaar zal afrekenen met types uit het verleden, maar dat hij niemand expres zal afslachten. En zou hij ook een boekje open doen over zijn amoureuze avonturen? Gerard zegt altijd dat hij geen vaste vriend heeft, maar absoluut niks te kort komt in bed. We zijn benieuwd over welke BN’ners hij allemaal een b(r)oekje open zal doen.

Marco’s ex

Toen Story de ex-vriendin van Marco Borsato tegenkwam, was dat meteen reden voor een verhaal. ‘Ex troost Marco!’ koppen ze en ‘Weet Leontine daarvan?’. Zes jaar lang was Denise de droomvrouw van de zanger – toen nog met pluishaar en scheven tanden- tot ze vreemdging. Marco was er kapot van.

Nu heeft Denise nog af en toe contact met haar ex, maar verliefd is ze niet meer. Wel belde ze hem op toen ze hoorde dat zijn vader was overleden. ‘Leontine weet daar gewoon van,’ ontzenuwt de blondine de geruchten. Loos alarm dus, concludeert Story zelf ook. Geen gerommel in het Gooi en Marco zit gewoon thuis aan de piepers bij zijn Leo.

Liza losbol

De vriendin van Jan Smit zit midden in een vechtscheiding. Ze verliet Wim voor de zanger en dat pikt de stukadoor niet. De inzet is niet geld, maar dochter Fem. Liza reist af en toe mee met Jan naar buitenlandse optredens. Zo was ze op Curaçao en op wintersport in Oostenrijk. Dochter Fem bleef bij papa Wim.

Dit artiestenleventje wil Wim nu gebruiken tijdens de voogdij-zaak. Liza zou een losbol zijn, altijd op pad en haar taak als ouder niet serieus nemen. Binnenkort staan de twee in de rechtbank om deze zaak uit te vechten. Volgens Weekend mochten fotografen daarom Jan en Liza niet samen fotograferen in Oostenrijk. Er zou dan geen bewijs zijn voor Liza’s losbolligheid.

Patty’s pensioen

Wanneer had Patty Brard voor het laatst een hit? Na LUV hebben we volgens ons nooit meer wat gehoord. De brutale brunette is vooral als presentatrice bezig. Toch blijkt ze te boeken voor optredens. En niet voor niks: voor een half uurtje zingen vraagt ze maar liefst 4500 Euro! ‘Ik moet mijn pensioen bij elkaar verdienen,’ verdedigt ze dit riante tarief in Weekend. Extra blij is ze dan ook dat haar carnavalskraker ‘Het leven is een feest’ het goed doet. Maar of wij nu zo vrolijk worden van een opgepropte Patty in een loeistrak oranje korset?

Vrouw vergeten

Er was een heel BN-belteam samengesteld voor Haïti. Onder andere Prinses Margriet, DSB-Dirk Scheringa, Caroline Tensen en Natsja Froger namen de donaties in ontvangst. Zelfs de zwangere Wendy, Katja en Tooske waren present.

Dat had het productieteam van Reinout Oerlemans dus prima geregeld. Totdat Reinout na de uitzending een SMS kreeg. Van zijn eigen Danielle, die thuis voor de buis zat. ‘Mooie uitzending, maar waarom zit ik niet in het belteam?’. Zijn personeel dacht dat hij zijn eigen Daan wel zou optrommelen maar dat bleek Reinout dus straal vergeten. En maar steeds roepen dat hij vrouw en thuisfront niet vergeet…

Tatjana’s liefdesbaby

Ze is al 46 maar zou dolgraag een baby willen. Tatjana Simic heeft een klein beetje hoop dat ze haar Ronny alsnog vader kan maken. Tot die tijd stort ze zich op andere ‘projecten’, zoals de kleinkinderen van Ronny en haar roedel honden. Story trof haar met haar nieuwste ‘liefdesbaby’ op straat. Ze vond het hondje in Mexico en haalde Ronny over hem mee te nemen.

Nu mag zwerver Maya lekker op het Belgische landgoed spelen met de andere drie honden. Hoe kan Ronny zijn lieve meisje ook iets weigeren? Voor hem stopte ze met werken, hij op zijn beurt overlaadt haar met dure cadeaus. En dat grote huwelijk gaat er ook komen, verklapt de blondine. Op een zeilschip in een lange witte jurk van couturier Elie Saab. Maar de geliefde hondenkinderen zullen wel thuis in de Brasschaatse kennel moeten blijven.