AMSTERDAM - De meeste relaties van Gordon beginnen met seks als basis. Dat onthult de zanger deze week in Flair. "Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat het met al mijn vaste vriendjes op nacht één al raak was."

"Waar andere stellen elkaar eerst leren kennen en dan pas met elkaar naar bed gaan, zo leerde ik iedereen achteraf pas beter kennen. Best belachelijk, want er is zo veel meer dan seks", aldus Gordon in het tijdschrift.

Anderszijds zegt de entertainer het ontzettend belangrijk te vinden dat het seksueel klikt in een relatie. "En het is meteen een teken dat je elkaar op dat gebied ziet zitten."

Dood

De afgelopen jaren waren de liefdesperikelen van Gordon vaak in het nieuws. Aanvankelijk dacht hij de ware gevonden te hebben in de jonge Sander, maar ook deze relatie liep stuk. Gordon was er kapot van. "Nadat het tussen Sander en mij overging, ben ik gevoelsmatig zeven maanden dood geweest."

Toch heeft hij ook van deze relatie geleerd. Zo weet Gordon (41) dat hij geen jonge minnaars meer wil. "Seksueel is het allemaal heel leuk, maar voor een relatie is het niets."