AMSTERDAM - Rihanna neemt haar nieuwe vlam Matt Kemp niet mee naar de uitreiking van de Grammy's zondag. De zangeres ontkent namelijk dat de honkbalspeler haar vriendje is. Maar volgens ingewijden hebben de twee wel degelijk een relatie.

"Ik ga alleen naar de Grammy's, zoals altijd", laat Rihanna volgens het tijdchrift US Weekly weten. "Ik ben nog steeds vrijgezel, als jullie het per se willen weten."

Op de vraag hoe haar vakantie was geweest, antwoordt Rihanna kortaf: "Het was een ramp." Tijdens de vakantie werd de zangeres in romantische onderonsjes met Kemp vastgelegd.

Onlangs kwam de vermeende geliefde van Rihanna in het nieuws toen bleek dat hij ooit een contactverbod opgelegd had gekregen. Volgens zijn woordvoerder gebeurde dat door een valse verklaring van zijn ex-vriendin.

Buit

Rihanna's vorige vriend Chris Brown kreeg ook een contactverbod opgelegd nadat hij Rihanna een jaar geleden mishandelde.

Rihanna vertelt wel uit te kijken naar de Grammy's. De 21-jarige zangeres is genomineerd voor het nummer 'Run this Town', dat ze samen met Jay-Z en Kanye West maakte.

"We kunnen niet wachten", vertelt Rihanna. "We hopen de buit binnen te halen. En zo niet, dan was het al geweldig genomineerd te zijn."