AMSTERDAM - De vrouw van Charlie Sheen verblijft momenteel in een kliniek om te herstellen, maar volgens haar advocaat moet dat niet verward worden met een afkickkliniek.

Brooke Mueller en acteur Charlie Sheen staan sinds kerst in de schijnwerpers door een uit de hand gelopen ruzie. Beiden hebben een verleden van alcohol- en drugsmisbruik.

Mueller kampte daarbij ook met een cocaïneverslaving. "Ze is nu zes maanden clean", vertelt haar advocaat aan People. "Brooke volgt geen drugsprogramma."

Mueller belandde een week geleden op de intensive care met een longontsteking. Haar advocaat laat weten dat ze nog erg veel moet rusten en daarom is ingecheckt in de kliniek.

Mes

Volgens TMZ verblijft Mueller in het gasthuis 'Two Dreams Outer Banks' in North Carolina. De kliniek is gespecialiseerd in verslavingsproblemen, maar biedt ook opvang aan andere patiënten.

Sheen en Mueller vlogen elkaar tijdens kerst in de haren. Mueller beweert dat de acteur haar met een mes bedreigde. De rechtszaak over het incident loopt nog. Op 8 februari staan de twee echtelieden weer voor de rechter.