Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Wendy en Chris Zegers een nieuw stelletje schijnen te zijn, BN'ners hun zegje mogen doen over de Mabel-zaak, Emile Ratelband geen 'ouwe doos' wil en Linda de Mol een moordwijf vindt en het nederige stulpje van Judith en Herman Heinsbroek te koop is. En: gezelli, Hans van der Togt is weer even terug op de buis. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

De zaak Mabel

Weekend laat over 'belangrijke' zaken graag bekende Nederlanders aan het woord. Regelmatig verschijnt er een forumpje met daarin steevast Patty Brard en Vanessa. Die zijn altijd goed voor een paar rake opmerkingen. Meestal trekt Connie fel van leer tegen maatschappelijk onrecht. Maar deze keer is ze over 'de zaak Mabel' bijzonder mild gestemd. 'Ik vind het erg overdreven allemaal. Iedereen mag toch wel een foutje maken?' zegt ze. Zou het komen doordat haar eigen gezinsleven aan diggelen is en ze zich realiseert dat kinderen hun eigen gang gaan? Patty Brard is ongenuanceerd als altijd. 'Mabel liegt. Ik ken die types door en door: ze zijn machtsgeil! Ze laten mensen gewoon vallen als ze je niet meer nodig hebben.' Hoezo kent Patty dat soort types? Behoren 'dat soort foute types' soms tot haar eigen kennissenkring? En de ex-diva probeert nog een grapje te maken ook, hoewel dat niet helemaal overkomt. 'Mabel is gewoon niet eerlijk geweest. Mabel? Ma Baker!'. Waaruit wederom weer blijkt dat Patty's kennissen waarschijnlijk een hoog penose-gehalte hebben.

Emile loves Linda

Oh nee hè, daar is Emile 'Tsjakkaa' Ratelband weer. Waar komt die nou opeens vandaan? In elk geval probeert hij hard mee te liften op het succes van Linda de Mol. Die staat door haar nieuwe tijdschrift enorm in de belangstelling en Emile pikt daar graag een graantje van mee. 'Linda is mijn droomvrouw' roept hij in Weekend. Hij doelt daarmee op de uitspraak van Linda dat een vrouw zin moet maken als haar partner sex met haar wil bedrijven. 'Eindelijk een vrouw als Linda die mijn gelijk erkent, na jaren vol hoon en geschreeuw van lelijke feministes,' vindt die ouwe gek. Maar hij maakt het weer veel te bont door haar woorden te verdraaien: 'Linda leert nu als een verstandige juffrouw haar plaats kennen, namelijk ondergeschikt zijn aan haar vent.' Emile loves Linda dus, maar omgekeerd zal dat zeker niet het geval zijn.

Wendy en Chris: stelletje?

Wendy van Dijk doet het met Chris Zegers. Zo, dat is er uit. Zowel Party, Privé als Story hebben het 'nieuwe paartje' op de cover. Is het echt zo? Wat Wendy betreft: die is al tijden vrijgezel en kan zich dus op elke vent storten waar ze maar zin in heeft. Maar met Chris Zegers is het een ander verhaal. Want kort geleden vertelde hij nog in actrice Alwien Turner zijn droomvrouw gevonden te hebben. Stralend poseerde het paartje toen voor de camera. Is deze romance alweer ten einde? De roddelbladen beweren stellig dat Wendy en Chris voor elkaar zijn gevallen tijdens de opnames van het (van de buis gehaalde) programma Casino Kings. 'Die twee zijn echt onafscheidelijk' meldt een anonieme bron in Story. 'Wat ze ook delen, het gaat veel verder dan vriendschap'. Nog maar even afwachten wat de bladen volgende week voor nieuws over dit 'nieuwe droompaar' te melden hebben.

Hansie is terug!

Even een korte mededeling voor ex-Rad van Fortuin fans: Hans van der Togt is weer terug op de buis. Hij vervangt tijdelijk een presentatrice en mag op SBS6 het bijzonder diepgaande programma 'V&D TV' presenteren. Juist ja, van de warenhuisketen. Maar goed, onze Hans is niet beter gewend dan gezellig babbelen en wat mooie prijsjes weggeven in zijn programma's. Het kost hem maar een half dagje per week en levert aardig wat op volgens Story. Zo'n mooi schnabbeltje kon Hans natuurlijk niet laten lopen, want zijn geliefde hondjes moeten ook elke dag brood op de plank. Welkom terrrrugggg…Háááns!

Het vakantieleed van de Heinsbroekjes

Deze maand mocht Judith Heinsbroek in Beau Monde vertellen over haar rijke leventje als vrouw van ex-minister en platenbaas Herman Heinsbroek. Ze gaf volmondig toe er goed van te leven met Gucci-jurken en dure auto's, maar verder héél normaal te zijn gebleven. 'Dweilen en stofzuigen doe ik elke dag zelf. Al die werksters over de vloer verstoren mijn gezinsleven.' meldde ze. Dat lijkt gewoontjes, maar een paar regels verder lazen we iets van 'We houden niet zo van publiciteit. Wij vliegen liever in het geheim per helicopter naar ons huis in Saint Tropez.'Ja hoor, héél gewoon. Maar aan die tripjes komt binnenkort een einde. Privé weet namelijk te melden dat het nederige stulpje van de platenbaas in de verkoop gaat. Nee, niet uit geldnood, maar het is er niet veilig. De huizen aan de Côte d'Azur worden geteisterd door criminelen en inbraken en overvallen zijn aan de orde van de dag. En Herman heeft geen zin in een legertje beveiligingsmannen om zich heen tijdens zijn vakanties, net zo min als Judith werksters thuis wil. Heel gewoon dus, die twee. Ware het niet dat het 'vakantiehuisje' zo'n drie miljoen Euro moet opbrengen en er al meteen wordt gekeken naar iets nieuws in Italië.