AMSTERDAM - Spice Girl Geri Halliwell stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Verschillende Britse media schrijven dat Halliwell in Londen is betrapt tijdens voorbereidingen voor de grote dag.

De 37-jarige Halliwell bezocht eerst een kerk. Ooggetuigen zeggen dat de zangeres en haar 30-jarige vriend zeker een uur binnen waren.

Vervolgens ging Halliwell op stap met Kenny Goss, George Michaels partner en een goede vriend van de Spice Girl. De twee bezochten twee chique kledingzaken waar jurken werden bekeken.

Verloofd

Volgens tabloid The Sun verklapte Goss vervolgens dat Halliwell verloofd is. Een ooggetuige zou gevraagd hebben wie hij kon feliciteren, waarna Goss naar Geri wees. "Het leek alsof Geri en Kenny plannen voor de bruiloft aan het maken waren", zegt de ooggetuige. "Geri lachte veel en had het naar haar zin."

De Spice Girl heeft sinds april een relatie met de 30-jarige Henry Beckwith. Hij is de zoon van een projectontwikkelaar en broer van de Britse socialite Tamara.

Voor haar relatie met Beckwith was Geri verloofd met de Italiaanse multimiljonair Fabrizio Politi en scharrelde ze met Chris Evans en Robbie Williams.

Geri heeft een 3-jarige dochter, Bluebell Madonna. De vader van het kind is niet bekendgemaakt.