AMSTERDAM - Sir Paul McCartney wil voor de derde keer in zijn leven trouwen. Dat beweert de Britse tabloid The Daily Express.

De 67-jarige 'Macca' stapt volgens een ingewijde dit jaar nog met zijn 48-jarige Amerikaanse vriendin Nancy Shevell in het huwelijksbootje. McCartney is al sinds 2007 samen met Shevell.

De Beatles-legende wil er volgens ingewijden een kleinschalig huwelijk van maken om de persmuskieten zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

Heather Mills

In 1998 werd McCartney weduwnaar toen zijn vrouw Linda, met wie hij sinds 1969 samen was, overleed. Vervolgens stapte hij in 2002 in een huwelijk met Heather Mills. In 2006 werd duidelijk dat de relatie tussen McCartney en Mills, die als 25-jarige een deel van haar linkerbeen verloor, op de klippen was gelopen.

Mills liet onlangs weten dat deze scheiding het moeilijkste was dat ze ooit heeft meegemaakt. "Mijn been verliezen was miljarden keren makkelijker, dat was enkel fysieke pijn."

De Engelse activiste is gelukkig in de liefde maar wil in tegenstelling tot haar ex-man nooit meer de eeuwige trouw beloven.