AMSTERDAM - Channing Tatum moet sinds kort leven met bijzonder kwaaltje. De acteur verbrandde zijn penis tijdens de opnames van zijn nieuwe film. "Hij leek op een hotdog die iets te lang op de barbecue is blijven liggen."

Op de set van 'The eagle of the ninth' sloeg het noodlot toe voor de jongeheer van Tatum.

De Amerikaan, die rollen speelde in onder meer 'Step up' en 'She's the man', waadde als soldaat in het ijskoude water van een Schotse rivier. Ondanks dat hij een 'high-tech' wetsuit droeg, kon Tatum niet langer dan een paar minuten het water in.

"Toen we eindelijk klaar waren met de opnames, vroeg iemand van de crew of ik nog even opgewarmd wilde worden", onthult Tatum in het Amerikaanse mannenblad Details.

Topje

"Maar hij goot per ongeluk kokend heet water over m'n pak heen. Ik probeerde het uit te trekken, maar ik was te laat. De huid van het topje van mijn penis was helemaal weg geschroeid", beschrijft hij zijn pijnlijke avontuur.

"Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad. Het deed alleen al pijn als ik er naar keek", vertelt hij. Gelukkig voor Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan heeft hij geen blijvend letsel aan het ongeval overgehouden. "Het gaat goed, hij is honderd procent hersteld."