AMSTERDAM - Tila Tequila is na de dood van haar verloofde Casey Johnson compleet ingestort. De realityster is zelfs zo kapot van het tragische nieuws dat haar psychiater haar in de gaten houdt. Ze zou zelfmoordneigingen hebben.

De 27-jarige Tila verkeert een week na de dood van Johnson nog steeds in shock. In de afgelopen dagen probeerde ze haar depressie te verwerken op internet.

Volgens US Weekly twitterde de socialite 160 keer over het verlies van 'de liefde van haar leven'. Tila zegt daarnaast bijna niet te kunnen slapen.

Begrafenis

Inmiddels gaat het iets beter met Tila, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. In een interview vertelt ze dinsdag dat ze zich sterker voelt, ondanks haar zelfmoordneigingen. Mogelijk zou ze een eind aan haar leven willen maken omdat ze zondag niet welkom was op de begrafenis van Johnson.

"Ik krijg nu hulp en ik voel me goed", vertelt Tila. "Casey zou willen dat ik in leven blijf. Ze zou het vreselijk vinden om met zo te zien. Ze haatte het altijd als ze me huilend zag."

Het lichaam van de 30-jarige Johnson werd vorige week gevonden in Los Angeles. Ze lijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.