AMSTERDAM - Mel B ziet gezinsuitbreiding wel zitten. De voormalige Spice Girl heeft al twee dochtertjes uit vorige relaties, maar de zangeres zou ook dolgraag een kindje krijgen met haar huidige man Stephen Belafonte.

"We willen ons gezin zeker gaan uitbreiden in 2010 of 2011. Stephen heeft tweelingen in zijn familie, en het lijkt mij ook geweldig om een tweeling te krijgen", zegt Mel B in het Britse tijdschrift Hello!.

"Het krijgen van twee baby's tegelijk lijkt me geweldig. Ze zijn er dan de rest van hun leven voor elkaar. Dat zou ideaal zijn vor mij. Maar alleen een gezonde baby zou ook al prima zijn. Meer kun je eigenlijk niet wensen", aldus de zangeres in het tijdschrift.

Streng

Mel B vertelt verder dat ze, voordat ze haar huidige echtgenoot leerde kennen, een strenge moeder was. "Ik was ontzettend streng, want ik was moeder en vader tegelijk. Nu delen we de verantwoordelijkheid voor de opvoeding."

Mel B kreeg haar tienjarige dochter Phoenix Chi tijdens haar huwelijk met een Nederlandse danser. Angel Iris (2) is het kind van acteur Eddie Murphy. In 2007 trouwde de popster met Stephen Belafonte.