AMSTERDAM - Na haar scheiding van ex-Beatle Paul McCartney weet Heather Mills het zeker: ze wil nooit meer trouwen.

Tegenover de Britse krant The Daily Mail onthult Mills dat ze ruim drie jaar na de scheiding wel weer gelukkig is in de liefde.

Het 42-jarige voormalig model, dat als 25-jarige een deel van haar linkerbeen verloor, peinst er niet over weer in het huwelijksbootje te stappen.

"Het werkt niet voor mij. De scheiding was het moeilijkste dat ik ooit mee heb gemaakt. Mijn been verliezen was miljarden keren makkelijker, dat was enkel fysieke pijn."

Gelukkig

Mills, die zegt haar leven weer te hebben opgepakt, is weer gelukkig in de liefde. "Ik ben twee jaar single geweest. Toen kwam ik een geweldige man tegen, over wie ik nooit zal praten."

De Engelse activiste beloofde in 2002 eeuwige trouw aan Paul McCartney. Een jaar later kwam dochter Beatrice ter wereld. In 2006 werd duidelijk dat de relatie tussen McCartney en Mills op de klippen was gelopen.

De echtscheiding was voer voor de Britse roddelbladen. Zo schreven ze onder meer dat Mills in het verleden werkte als prostituee en pornoactrice, wat het voormalig model altijd heeft ontkend.