AMSTERDAM – Zangeres Fergie en haar man Josh Duhamel hebben hun trouwbelofte opnieuw uitgesproken op hun 1-jarige jubileum. Het stel deed dat tijdens een geheime ceremonie in de buurt van Santa Barbara.

Dat meldt entertainmentsite RadarOnline.com.

“Ze zagen er allebei prachtig uit en Fergie was aan het huilen. Ze zag er erg emotioneel uit”, vertelt een bron aan de site. De ceremonie zou minder dan vijftien minuten hebben geduurd.

Het stel huurde vervolgens een restaurant af zodat ze met zijn tweeën in rust konden eten. “Ze vertrokken voordat de eerste gasten weer binnen kwamen”, aldus de bron.

Affaire

Het eerste jaar van het huwelijk van Fergie en Duhamel verliep niet zonder problemen. De acteur werd in oktober beschuldigd van seksueel contact met een vrouwelijke stripper. Duhamel ontkende de beschuldigingen, maar de stripper in kwestie kwam wel moeiteloos door een leugendetectortest heen.

Fergie bleef haar man steunen en haalde vervolgens zelf het nieuws toen ze verklaarde een biseksueel verleden te hebben. Inmiddels lijkt de rust weer wedergekeerd.