Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Carice heeft moeite met uiterlijk

AMSTERDAM - Carice van Houten mag zich inmiddels een grote ster noemen, maar van haar dagelijkse kijkjes in de spiegel wordt de actrice niet altijd vrolijk. "Mijn buik is niet meer wat het geweest is. En onder mijn billen kan je ook wel een potlood of een dikke stift plakken."
Door Novum

"Tien jaar geleden was ik veel minder met mijn uiterlijk bezig", zegt de 33-jarige Carice in het RTL 4-programma Gewoon mooier.

"Sinds mijn dertigste is dat eigenlijk heel erg teruggelopen. Nu vind ik het heel belangrijk om bij te houden, want dat is toch een beetje de truc."

Geheim

Volgens Carice is het geheim van een mooi lichaam een combinatie van drie punten. "Voeding, sport en je huid goed bijhouden."

De hoofdrolspeelster uit onder meer 'Zwartboek' en 'Komt een vrouw bij de dokter' ziet er altijd goed uit op de rode loper, maar schrikt af en toe wel van haar filmoptredens. "Op camera gaat mijn ijdelheid totaal uit. Dan probeer ik ook het echte leven te laten zien en dat is soms wel confronterend om te zien", vertelt Carice onzeker.

Cellulitis

Ook cellulitis speelt bij de actrice een belangrijke rol in haar leven. "Maar daar zijn ook behandelingen voor. Die doe ik omdat ik toch vier bij vier in de bioscoop met mijn blote billen ben", aldus Carice. "Ik heb daar liever een klein maantje dan een heel kraterlandschap."

Aanbevolen artikelen