Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Roddelbladen: Tatjana's Marktplaats-meubels en geldwolf (Kw)albert

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat BN’ners bakken in de zon, voetbalvrouwen naar Afrika gaan, de majesteit zich fotoshopte en Dries Roelvink armoe lijdt.
Door NU.nl/CWE

Terwijl hier het strooizout op is en de mussen vastvriezen aan het dak, lagen veel BN’ners in de zon. Jantje Smit reisde met familie en vriendin naar Curaçao. Lekker in zwembroek in zee en af en toe een beetje optreden.

Natuurlijk waren zijn maten Nick en Simon present en ook Gerard Joling dook opeens op. We hoeven de zanger geen gelukkig Nieuw Haar meer te wensen, want we zien dat zijn kale schedel alweer is bedekt.

De jonge garde speelde een potje voetvolleybal met Frank de Boer en NAC-speler Kees Kwakman. En Jan liet zich en passent even ontvallen dat "Als blijkt dat Liza zwanger is, we daar dolgelukkig mee zijn". Kijk aan, dat is nog eens nieuws. Moeten we haar buikje al in de gaten gaan houden?

Leuke ladies

Dit jaar mogen de voetbalvrouwen zich verheugen op een reisje naar Zuid-Afrika. Als daar het WK wordt gespeeld, zullen de dames ook aanwezig zijn. Privé frist ons geheugen even op en toont de leukste ladies.

De bekendste nieuwkomer is natuurlijk Yolanthe, die meereist met Wesley. Ze kan straks gezellig doen met Sylvie van der Vaart, die –met of zonder haarstuk- vast weer beeldig op de tribune zit.

Charlotte-Sophie Zenden zit nog met haar eigen achternaam in de loge. Pas na het WK trouwt ze met John Heitinga. Ook Maddy, de vriendin van Klaas-Jan Huntelaar is nog niet getrouwd. Wel is Klaas-Jan recent gespot toen hij trouwringen bekeek.

Bouchra van Persie is bescheiden als altijd terwijl Gertrude van Dirk Kuijt er juist uitziet alsof ze wel van een feestje houdt. Voor Andra van Mark van Bommel wordt het juist een afscheidstripje. Haar ‘oude’ voetballer zal geen grote toernooi meer spelen. Dus wellicht gaat die dame helemaal los in Afrika.

IJdele majesteit

Toen er nog helemaal geen fotoshop bestond, werd er toch al gesleuteld aan portretten. In Privé zien we oude foto’s van Koningin Wilhelmina.

Die was niet tevreden over onderkin, ‘papperige’ armen, aders op de handen en hangborsten. Met een blauwe balpen streepte ze resoluut alle minpuntjes aan. Of de fotograaf die even wilde retoucheren, graag.

En inderdaad: de majesteit werd gelift, gladgetrokken, flatteuzer belicht en voilà: ze kreeg een prachtig staatsieportret. En niemand die het in zijn hoofd haalde om op te merken dat deze geretoucheerde foto’s een slecht voorbeeld voor het gewone volk zouden kunnen zijn.

Marktplaats meubeltjes

Toen calender girl Tatjana Simic bij haar steenrijke Ronny introk, moest ze van haar eigen spullen af. In het totaal gestylde paleis van Ronny was geen plaats voor haar inboedel. Aan Weekend wilde niet zeggen wat ze met haar meubels had gedaan.

En dat brengt natuurlijk de geruchten op gang. Volgens ‘een bron’ heeft de blondine haar meubeltjes via Marktplaats verkocht. Terwijl haar vriend haar bedelft onder dure auto’s, designjurken en sieraden, onderhandelt zij online over de prijs van een bankstel. Lekker gewoon gebleven dus, die ‘Tat’.

Armoe voor Dries

Wie wel op de centjes moet letten, is Dries Roelvink. Vorige week al schreven we dat de zanger een rijke vriendin heeft veroverd. Maar daar profiteert hij (nog) niet van. In Story klaagt hij namelijk over zijn geldvragende ex-vrouw.

Die krijgt alimentatie, maar wil meer. En dat kan Dries niet betalen. Helemaal eerlijk vertelt hij hoe hij steeds geld spaarde, maar dat door beleggingen en rechtszaken weer verloor. Hij heeft dus geen vette spaarpot.

De E 1600 die hij maandelijks aan de hypotheek voor zijn oude huis moet ophoesten, vallen hem dan ook zwaar. Verfrissend, zo’n kijkje in de portemonnee van een (semi)BN’ner. En wij maar denken dat ‘ie dat bedrag per dág verdient met een paar liedjes zingen. Misschien kan Dries Tatjana om raad vragen en zijn huis via Marktplaats verkopen?

Geldwolf Kwalbert

Kwalbert’ noemt presentator Robert Jensen Albert Verlinde altijd. Inderdaad, soms kan de RTL Boulevard presentator behoorlijk venijnig uit de hoek komen. Nu blijkt dat hij ook een enorme geldwolf is.

Oud-collega Beau van Erven Dorens klapt in Party uit de school over zijn geldzucht. Toen Albert en hij een aanbod kregen om voor twee miljoen euro per jaar aan de slag te gaan, trok Beau zich terug.

Dat bedrag sloeg nergens op, vond hij. Albert daarentegen zag het helemaal zitten. Nou sorry Beau, maar deze keer zijn we het met Kwalbert eens. In de showbizz kan je roem van de ene op de andere dag voorbij zijn. Waarom zou je er dan nu niet aan mogen verdienen? Blijkbaar wil Beau liever ‘literaire’ boeken schrijven en door de brandweer uit de ijskoude Amstel worden gevist.

Aanbevolen artikelen