AMSTERDAM - Patricia Paay gaat weer als single vrouw door het leven. Remco Bastiaansen, de voormalige nieuwe liefde van de 60-jarige diva, is weer terug bij zijn vriendin Jindra.

Dat maakt de Telegraaf donderdag bekend.

Na de breuk met Adam Curry werd Paay regelmatig gespot met de 31-jarige Remco, haar voormalige Dancing with the Stars-partner. Hierdoor kwam de relatie van Remco behoorlijk onder druk te staan.

"Remco en Jindra hadden een pauze ingelast. Een deel van de feestdagen hebben ze dan ook apart gevierd", vertelt een goede vriend van het stel aan de krant.

Haken en ogen

Patricia Paay vertelde destijds openlijk dat er iets moois tussen hen opbloeide, maar gaf wel aan dat er nog wat haken en ogen aan de ontluikende relatie zaten.

"Het probleem is dat Remco zijn vriendin dit alles eerst nog moet vertellen. Zij weet wel dat Remco en ik naar Las Vegas zijn gegaan, maar zij weet nog niet wat er tussen ons is gebeurd."

Denkpauze

Ondanks deze mooie woorden trekt Paay toch aan het kortste eind. Na een denkpauze hebben Remco en Jindra toch weer voor elkaar gekozen.

"Ze willen hun relatie nog een kans geven. Rond de kerst is Jindra weer thuisgekomen", licht de bron toe. Remco, met wie Paay nog wel een fitnessdvd maakte, noemt zijn relatie met de diva nu vriendschappelijk en zakelijk.