AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft ontkend dat haar huwelijk met voetballer Ashley Cole op springen staat. De Girls Aloud-zangeres werd onlangs gespot zonder trouwring om haar vinger en dat wakkerde de geruchten weer flink aan.

Volgens Cheryl is daar echter helemaal niets van waar, zo zegt ze in het Britse tijdschrift Glamour.

Cheryl vertelt dat zij haar trouwring niet om had, omdat die simpelweg niet paste bij haar outfit. "Omdat mijn trouwring geel is, past hij niet bij alles", legt zij uit.

"Denken mensen nou echt dat ik na een woordenwisseling mijn trouwring af doe? Het was meer een fashion statement dan een huwelijksstatement."

Geruchten

Toch geeft de zangeres toe dat alle geruchten hard aankomen bij haar, Ashley en haar familie. "Hij ging eronder gebukt. Hij belde me op vanuit de garage en zei: 'ik voel me niet goed'. Mijn familie houdt van Ashley, maar zelfs mensen die heel dicht bij me staan beginnen te geloven dat het niet goed gaat tussen ons."

Cheryl en Ashley stapten in 2006 met elkaar in het huwelijksbootje. In 2008 werd bekend dat Ashley was vreemdgegaan, maar ondanks dit hield hun huwelijk stand.

De zangeres neemt het zelfs op voor haar echtgenoot. "Ashley is totaal het tegenovergestelde van hoe hij bekend staat."