AMSTERDAM - Jennifer Lopez is het zat dat iedereen haar films maar afkraakt. De actrice ontvangt al jaren weinig applaus voor haar rollen en vindt dat niet terecht. Volgens haar zijn haar films helemaal niet zo slecht.

"Ik denk dat films als 'Maid in Manhattan' en 'Monster-in-law' diepgang hebben. En daarom zijn ze zo succesvol", vertelt Lopez zelfverzekerd in het Amerikaanse tijdschrift Elle.

Ondanks de belabberde recensies denkt de ster dat bioscoopbezoekers haar films helemaal niet verkeerd vonden. "Mensen houden niet van slechte films. En deze zijn zeker niet slecht te noemen, want ze leverden miljoenen dollars op."

Oscar

Lopez gelooft zelfs zo heilig in haar acteerprestaties dat ze vindt dat ze al lang een Oscar had moeten krijgen. In het tijdschrift Latina zegt Lopez, die ook succesvol is als zangeres, dat ze voor haar rol in 'El cantante' het prestigieuze beeldje had moeten krijgen.

Frustrerend

"Ik had echt het gevoel dat het een Oscarwaardige rol was. Dat is best frustrerend, want ik denk dat de jury de film waarschijnlijk niet eens heeft gezien", jammert de actrice.

Ze kreeg dan wel geen Oscar, Jennifer werd in de afgelopen jaren wel zeven keer genomineerd voor een Razzie. De prijs voor de slechtste prestaties in de filmindustrie.

Jennifer Lopez in Elle