AMSTERDAM - Albert Verlinde gaat na deze zomer niet minder verdienen. Zijn RTL-collega Robert Jensen beweerde dinsdag in het AD dat Verlinde een deel van zijn salaris in moet leveren. "Ik weet niet wat die man heeft", zei Verlinde dinsdag in de ochtendshow van Ruud de Wild.

Volgens de showbizzexpert van RTL Boulevard is er niets waar van Jensens verhaal.

Verlinde vertelde dat hij zijn contract met RTL weer heeft verlengd. Volgens hem is dat 'niet onder zulke hele gekke andere omstandigheden' gebeurd.

De showbizzkoning blijft bij RTL, maar hoe lang hij nog voor de zender aan de slag gaat, is niet afgesproken. "Zolang het leuk is, gaan we met elkaar door. Er is geen termijn afgesproken."

Vastleggen

Volgens Verlinde wordt er geregeld gekeken of hij nog door een deur kan met RTL. "Ik heb geen zin om me nog voor drie of vier jaar vast te leggen als ik misschien na een jaar al denk: ik geloof het eigenlijk wel."

De showbizzexpert voorspelde dinsdag bovendien dat het tussen hem en Jensen nooit meer goed komt.

"Ik moet bij Jensen altijd denken aan de Wizard of Oz. Dat je denkt dat het een hele grote tovenaar is en dan gaat er een gordijntje open en zit er een heel klein miezerig mannetje achter."