AMSTERDAM - Elisabetta Canalis, de huidige vriendin van George Clooney, is een erotische droom. Dat is althans de mening van de beroemde modeontwerper Roberto Cavalli. "Elisabetta is perfect voor George. Ze is mooi en tegelijkertijd intelligent."

Volgens Cavalli heeft de Italiaanse presentatrice een zeer sensuele uitstraling. "Ze is een erotische droom voor vele mannen. Het is die mix van onmiskenbare schoonheid en de spontaniteit van de 'girl next door' die het hem doet. En dat is precies de reden waarom ze zo succesvol is."

De Italiaanse designer weet ook zeker dat de twee voor elkaar gemaakt zijn. "Ze zijn hopeloos verliefd. Ze zijn allebei geweldige, fascinerende mensen en hun romance is een sprookje", zo jubelt hij.

Campagne

Cavalli werkte met de 31-jarige Canalis samen voor zijn nieuwe ondergoedcampagne. Ook is hij een goede vriend van Clooney (48).

Clooney en Canalis zijn sinds de zomer samen. De Hollywoodacteur heeft de afgelopen jaren meerdere relaties gehad, maar zijn meeste romances duurden niet heel erg lang.

Elisabetta Canalis