AMSTERDAM - De verloofde van MTV realityster Tila Tequila, Casey Johnson, is maandag dood aangetroffen in Los Angeles. De 30-jarige erfgename van het Johnson & Johnson-imperium lijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.

Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden.

De doodsoorzaak laat nog even op zich wachten. De lijkschouwer wil een toxicologisch onderzoek uit laten voeren, maar de uitslag daarvan kan zes weken op zich laten wachten.

Wanneer de 30-jarige socialite is overleden, is nog onduidelijk. Politiebronnen hebben entertainmentwebsite TMZ laten weten dat Johnson al enkele dagen dood was.

Realityserie

De blondine was een klasgenootje van Paris Hilton en kreeg van haar het aanbod mee te doen aan de realityserie The Simple Life. Johnson bedankte voor het baantje, waarna Nicole Richie met Hilton op stap ging.

Johnson betreurde die beslissing. In 2006 liet ze in een interview met Vanity Fair weten dat het 'de stomste fout van haar leven' was.

Tila Tequila

Casey werd zelf vooral bekend als de verloofde van realityster Tila Tequila. Zij heeft TMZ laten weten dat ze Casey sinds vorige week dinsdag niet meer heeft gesproken. Het stel had maandag ruzie, waarna Casey haar telefoon uitschakelde.

Casey Johnson overleden