AMSTERDAM – Robbie Williams heeft zijn vriendin Ayda Field voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd. Robbie claimde in november, na het eerste aanzoek, dat het een grapje was. Volgens een vriend van de zanger is het dit keer wel menens.

De bron vertelt aan de Britse krant The Sun dat de 35-jarige zanger zich tijdens een romantische avond in zijn huis in Los Angeles niet langer in kon houden.

In november vroeg Williams zijn 30-jarige vriendin al ten huwelijk tijdens een radio-interview. Hij verraste daarmee zowel zijn vriendin als familie. Achteraf vertelde hij dus dat dit een grap was.

Oudejaarsavond

Blijkbaar zat trouwen wel al in het hoofd van de zanger, want de bron vertelt nu: “Robbie kon zich niet langer inhouden. Hij wilde eigenlijk wachten tot oudejaarsavond.” Ayda was volgens de bron ook dit keer blij verrast en zei meteen ja.

De popster heeft al zo'n twee jaar een relatie met zijn verloofde. Voor haar had Robbie behoorlijk veel andere korte relaties, maar met Ayda lijkt hij het al vanaf het begin serieus te menen.

Blinddate

De twee ontmoetten elkaar tijdens een blinddate, geregeld door vrienden. Het was geen liefde op het eerste gezicht, bekende Robbie in een interview. "Ze kwam naar mijn huis, en ik dacht aanvankelijk: ik moet haar de deur uit zien te krijgen'. Maar in plaats daarvan werd ik toch verliefd op haar."

Robbie Williams heeft de afgelopen jaren weinig in de schijnwerpers gestaan, maar sinds een aantal maanden is het voormalige Take That-lid weer helemaal terug. Momenteel is hij druk met de promotie van zijn nieuwe album 'Reality Killed the Video Star'.

De zanger heeft ook al gezegd kinderen met zijn toekomstige vrouw te willen.