AMSTERDAM - Perez Hilton vindt zichzelf oud en wijs genoeg voor een baby. De celebrityblogger zou naar eigen zeggen niet verbaasd zijn als er binnenkort een kleine versie van hem rondkruipt.

"Ik ben 31 en nu is het dé tijd om een gezinnetje te stichten", zegt de blogger, die geboren werd als Mario Lavandeira. "Het zou mij niets verbazen als er binnenkort een Perez junior is."

Lavandeira, die zijn homoseksualiteit niet onder stoelen of banken steekt, onderhoudt al ruim vijf jaar met succes een weblog.

Perezhilton.com trekt dagelijks ruim tien miljoen bezoekers die alles willen weten over het wel en wee van de sterren.

Hobby

Hoewel Hilton inmiddels zelf een ster is, was dat nooit zijn doel. "Het begon als een hobby, een manier om mezelf te vermaken. Ik had niet eens verwacht dat mijn vrienden mijn blog zouden lezen."

Hilton struint met de grootste sterren over de rode loper, maar zijn mooiste moment heeft niets te maken met glitter en glamour.

"Mijn mooiste moment was in de zomer van 2007. Het ging zo goed met mijn site dat ik mijn familie over kon laten komen naar Los Angeles. Nu wonen ze bij me en werken ze voor me."