AMSTERDAM - Sienna Miller en Jude Law vieren hun 28e en 37e verjaardag samen op het zonnige Barbados. Het acteurskoppel ging in 2006 uit elkaar, omdat Law een affaire had met de au pair van zijn kinderen. Bijna vier jaar later lijkt het herenigde stel weer gelukkig als vanouds.

Volgens de Britse krant de Daily Mail liet een bron weten dat het serieus is tussen Law en Miller. "Jude heeft zijn ouders, kinderen en ex-vrouw verteld dat hij het weer wil proberen met Sienna."

"Hij wil echt dat het dit keer werkt", aldus de bron. De vonk tussen Law en Miller sprong weer over toen beide sterren tegelijkertijd in verschillende theaters op Broadway stonden.

Kerstmis

Miller viert maandag haar 28e verjaardag. Law wordt een dag later 37 jaar. De 28-jarige actrice vierde kerstmis op het Caribische eiland met haar moeder, terwijl haar geliefde een dag later met zijn drie kinderen invloog. Law bracht kerst bij zijn ex-vrouw Sadie Frost en de kinderen door.

Het acteurskoppel had van 2003 tot 2006 een relatie, maar die liep stuk toen bleek dat Jude vreemdging met het kindermeisje. De 36-jarige Law verwekte in de tussentijd een kind bij model Samantha Burke. Sienna deelde ondertussen de lakens met de getrouwde Balthazar Getty.