AMSTERDAM - Sarah Jessica Parker heeft nu al haar handen vol aan haar tweeling, maar ze verwacht nog meer hectiek.

"Als ze straks gaan kruipen en praten wordt het nog chaotischer", zegt de actrice in een interview met de Britse krant Daily Mail.

De meisjes Marion en Tabitha kwamen zes maanden geleden ter wereld via een draagmoeder. De tweeling heeft een oudere broer, de 7-jarige James Wilkie.

Ondanks alle drukte geniet de 44-jarige Sarah Jessica Parker met volle teugen van haar gezin. "Het is chaotisch en soms te gek voor woorden, maar precies wat we wilden."

Draagmoeder

Parker en haar man Matthew Broderick besloten vorig jaar een draagmoeder in te schakelen. Na de geboorte van James Wilkie lukte het Parker niet meer via de natuurlijke weg in verwachting te raken. "Het was een moeilijke weg, maar we voelen ons bevoorrecht nu de meisjes er zijn."

James Wilkie kijkt volgens Sarah Jessica Parker nog niet echt om naar zijn zusjes. "Baby's zijn niet bijzonder interessant voor een 7-jarige, maar hij is wel erg trots nu hij een grote broer is."

Weredberoemd

De actrice, die in de jaren negentig wereldberoemd werd dankzij haar rol in Sex And The City, is niet van plan te stoppen met werken.

"Soms vraag ik me wel af of ik niet te veel doe, maar ik vind het geweldig om een echtgenote en moeder te zijn en ik ben dol op mijn werk. Ik heb mijn hele leven gewerkt en ik heb geluk dat ik het kan combineren met mijn gezin."