AMSTERDAM - Paris Hilton is dit weekeind in Las Vegas in het huwelijksbootje gestapt. Niet haar vriend Doug Reinhardt stond naast de socialite voor het altaar, maar de zestien jaar oudere Britse tv-persoonlijkheid Piers Morgan.

In een ivoorwitte jurk met lange sleep beloofde de 28-jarige hotelerfgename eeuwige trouw aan de 44-jarige Morgan.

Hilton kreeg een met diamanten bezaaide ring om haar vinger geschoven. Getuigen waren een Elvis-imitator en een Marilyn Monroe lookalike.

Het huwelijk bleek een publiciteitsstunt: de twee 'echtelieden' hebben geen officiële documenten getekend. Ondanks het ontbreken van een krabbel begon Morgan toch te twijfelen.

"Volgens mij heb ik niets getekend, dus dan is het niet officieel. Maar we hebben wel huwelijksgeloften uitgewisseld, dus ik weet het niet helemaal zeker", zei hij tegen de Britse krant Daily Mail.

Tv-show

De trouwerij van Hilton met het Britain's Got Talent-jurylid is in scene gezet voor Morgans nieuwe tv-show 'Piers Morgan on… Las Vegas'. Paris en Doug zijn nog steeds een setje en Morgan is nog steeds van plan te trouwen met schrijfster Celia Walden.

Twee weken geleden maakte Morgan zijn verloving bekend. Walden reageerde laconiek op het huwelijk van haar verloofde met Hilton.

Morgan: "Ze haalde haar schouders op en zei: hoe kan ik ooit concurreren met Paris Hilton?"