AMSTERDAM - Het is Kerstmis en dat betekent voor de meeste sterren niet werken, lekker eten en veel drank. Maar ook de kinderen van BN'ers kijken smachtend uit naar het kerstfestijn.

Beau van Erven Dorens viert zijn kerst samen met negen kinderen en Tooske Ragas zingt er lustig op los met haar grut.

"We hebben vaak discussie over waar we kerst gaan vieren", vertelt Van Erven Dorens. "Ik kom met vier kinderen aan, mijn broer met drie kinderen en mijn andere broer met twee. Dan zit je met zo'n sloot kinderen aan tafel en hoor je alleen maar geschreeuw om je heen."

Toch kijkt Beau reikhalzend uit naar een tafel vol drukte. "Eten met familie en vrienden vind ik het mooiste wat er is. Je helemaal vol laten lopen met eten en drank. Gewoon echt met elkaar zitten. Daar verheug ik me ongelooflijk op", vertelt Van Erven Dorens.

Ouderwets

Ook Tooske Ragas kijkt uit naar een kerst met haar man Bastiaan en kinderen. De presentatrice heeft twee dochtertjes van 1 en 2 jaar oud en is zes maanden zwanger van een derde kindje.

Ze viert graag ouderwets kerst met haar gezin. "Wij gaan traditioneel spelletjes doen, filmpjes kijken en met elkaar zijn. En het liefst nog een avondmis. Met de kleine kindjes kerstliedjes zingen."