AMSTERDAM - Ekaterina Ivanova heeft Ronnie Wood bedrogen tijdens hun relatie. Naar verluidt was dat de reden waarom de 62-jarige Rolling Stone haar deze maand mishandelde, zo schrijft de Britse krant Daily Mail dinsdag.

De Russische serveerster (20) zou Wood bedrogen hebben met het 22-jarige model Dan Turner. Toen de rocker dat ontdekte viel hij haar aan en sleepte hij haar over de grond. Wood werd gearresteerd en de zaak wordt in januari verder behandeld. Wood en Ivanova zijn inmiddels uit elkaar.

Een bron meldt in de Daily Mail dat Ivanova en Turner elkaar al een tijdje kennen. "Toen Ekaterina iets met Ronnie kreeg, verloor ze veel vrienden. Dan was iemand die haar nooit in de steek heeft gelaten. Ze vertrouwde hem."

De twee ontmoetten elkaar naar verluidt in het uitgaansleven van Camden. "Ik heb geen idee wanneer hun vriendschap overging in een romance, maar op dit moment zijn ze nog steeds een stel", zo zegt de bron.

Echtgenote

Ivanova en Wood kregen vorig jaar een relatie. De Rolling Stone was op dat moment nog getrouwd met zijn vrouw Jo. Toen uitkwam dat Wood zijn echtgenote bedroog met de piepjonge Ivanova, kreeg hij veel kritiek over zich heen.